Info

MITÄ?

Liekeissä 2018 on Tampereen nuorille (16-25v) suunnattu maksuton tapahtuma, jonka teemoina ovat ammatillisten unelmien tavoittelu ja yrittäjyys. Tarjolla on huikeita keynote puhujia useilta eri toimialoilta, tietoa ja käytännön kokemuksia työpajoissa sekä uusia näkökulmia työelämästä ylipäätään. Tule Sinäkin mukaan hakemaan suuntaa omalle tulevaisuudelle ja ilmoittaudu pian – paikat viedään käsistä! Liekeissä-tapahtuma järjestetään nyt neljättä kertaa.

Katso päivän ohjelma. Tapahtumapäivän ilmoittautuminen työpajoihin tapahtuu klo 9-10 välillä. Työpajat täytetään saapumisjärjestyksessä sähköisesti ja yksittäisen työpajan ryhmäkoko on 30-100hlö välillä, sinulle on paikka varmasti johonkin työpajaan.

Ennen ohjelman alkua on mahdollista käydä tutustumassa Duunibussin ständillä, joka tuo työllisyyspalvelut lähelle nuorta, vastaa työnhakua koskeviin kysymyksiin, antaa yrittäjyysneuvontaa ja jakaa tietoa avoimista työpaikoista. Voit myös viedä oman CVsi kommentoitavaksi.

Tapahtuman juontajina toimivat ammattikoululainen, viihdetaiteilija ja taikuri Aatu Itkonen, lukiolainen ja juontaja Sara-Maaria Peltonen, sekä lukiolainen ja musikaalinen esiintyjä Viivi Vanamo.

MILLOIN?

Perjantaina 5.10.2018, ks. ohjelma. Saavu ajoissa paikalle, jotta ehdit rekisteröityä ja ilmoittautua haluamaasi työpajaan ennen ohjelman alkua, paikalla tulee olemaan 700 muuta osallistujaa sinun lisäksesi.

MISSÄ?

Tampereen ammattikorkeakoulu TAMK / Y-kampus osoitteessa Teiskontie 33 C-talo / Juhlasali, aivan TAYS:n vieressä.  Sisäänkäynti Teiskontien puolelta. Tässä kartta tapahtumapaikalle.

LIIKENNEYHTEYDET

Iso osa kaupungin busseista kulkee TAMK:n ohi, mm. bussit. Tutustu tarkemmin aikatauluihin kaupungin Tampereen kaupungin joukkoliikenteen sivuilta. Suosittelemme saapumista paikalle kävellen, pyöräillen tai julkisia liikenneyhteyksiä käyttäen. Parkkipaikkatilanne alueella on hankala ja vapaata (maksullista) paikkaa voi olla todella vaikea löytää.

OSALLISTUJAT

Tapahtumaan mahtuu 700 nuorta osallistujaa. Ilmoittautua voi itsenäisesti tai oman oppilaitoksen kautta. Paikkoja on rajoitetusti. Osallistujat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä eli nopeimmat ilmoittautujat mahtuvat mukaan!

SOME

Tapahtuma näkyy myös Facebookissa / Tampere Liekeissa ja Instagrammissa / liekeissa #tampereliekeissa. Käykää tykkäämässä, jakamassa ja seuraamassa! Someen ja nettisivuille tulossa myös mielenkiintoista sisältöä ja kilpailuja.

KUKA TÄMÄN TEKEE?

Tapahtuman toteuttaa Tammerkosken Nuorkauppakamari ry yhteistyössä Tampereen kaupungin elinkeinoyksikön kanssa. Muihin yhteistyökumppaneihin voit tutustua sivuston Kumppanit osiossa. 

Tammerkosken nuorkauppakamari ry on Tampereella toimiva nuorten aikuisten puoluepoliittisesti sitoutumaton kansainvälinen johtamis­kouluttautumis- ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä jäsentemme johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

KUMPPANIKSI?

Tapahtuman ovat mahdollistaneet yhteistyökumppanit. Lue lisää kuinka sinun edustamasi taho voi tukea tapahtumaa.

LIEKKI-TIIMIIN SAAT YHTEYTTÄ:

Anni Ojanperä, projektipäällikkö, p. 050 370 7716, anni.ojanpera@gmail.com