Info

MITÄ?

Liekeissä 2018 on Tampereen nuorille (16-25v) suunnattu maksuton tapahtuma, jonka teemoina ovat ammatillisten unelmien tavoittelu ja yrittäjyys. Tarjolla on huikeita yritystarinoita useilta eri toimialoilta, tietoa  ja käytännön kokemuksia sekä uusia näkökulmia työelämään. Tule Sinäkin mukaan hakemaan suuntaa omalle tulevaisuudelle ja ilmoittaudu pian – paikat viedään käsistä! Liekeissä-tapahtuma järjestetään nyt neljättä kertaa.

MILLOIN?

Perjantaina 5.10.2018, ks. ohjelma (ohjelmaa päivitetään kevään 2018 aikana). Saavu ajoissa paikalle jotta ehdit rekisteröityä ennen ohjelman alkua, paikalla tulee olemaan 700 muuta osallistujaa sinun lisäksesi.

MISSÄ?

Tampereen ammattikorkeakoulu TAMK / Y-kampus osoitteessa Kuntokatu 3, aivan TAYS:n vieressä.  Sisäänkäynti Teiskontien puolelta. Tässä kartta tapahtumapaikalle.

LIIKENNEYHTEYDET

Iso osa kaupungin busseista kulkee TAMK:n ohi, mm. bussit. Tutustu tarkemmin aikatauluihin kaupungin Tampereen kaupungin joukkoliikenteen sivuilta. Suosittelemme saapumista paikalle kävellen, pyöräillen tai julkisia liikenneyhteyksiä käyttäen. Parkkipaikkatilanne alueella on hankala ja vapaata (maksullista) paikkaa voi olla todella vaikea löytää.

OSALLISTUJAT

Tapahtumaan mahtuu 700 nuorta osallistujaa. Ilmoittautua voi itsenäisesti tai oman oppilaitoksen kautta. Paikkoja on rajoitetusti. Osallistujat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä eli nopeimmat ilmoittautujat mahtuvat mukaan!

SOME

Tapahtuma näkyy myös Facebookissa / Tampere Liekeissa ja Instagrammissa / liekeissa #tampereliekeissa. Käykää tykkäämässä, jakamassa ja seuraamassa! Someen ja nettisivuille tulossa myös mielenkiintoista sisältöä ja kilpailuja.

KUKA TÄMÄN TEKEE?

Tapahtuman toteuttaa Tammerkosken Nuorkauppakamari ry yhteistyössä Tampereen kaupungin elinkeinoyksikön kanssa. Muihin yhteistyökumppaneihin voit tutustua sivuston Kumppanit osiossa. 

Tammerkosken nuorkauppakamari ry on Tampereella toimiva nuorten aikuisten puoluepoliittisesti sitoutumaton kansainvälinen johtamis­kouluttautumis- ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä jäsentemme johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

KUMPPANIKSI?

Tapahtuman ovat mahdollistaneet yhteistyökumppanit. Lue lisää kuinka sinun edustamasi taho voi tukea tapahtumaa.

LIEKKI-TIIMIIN SAAT YHTEYTTÄ:

Anni Ojanperä, projektipäällikkö, p. 050 370 7716, anni.ojanpera@gmail.com