Tampere-talo Liekeissä

Tämän päivän opiskelijoista
huomisen menestystarinoita

9. toukokuuta

Mistä on kyse?

Liekeissä 2016 kokoaa Tampere-taloon tuhat toisen ja korkea-asteen opiskelijaa kuulemaan mielenkiintoisia tarinoita yrittäjyydestä.
Samalla se antaa yrityksille mahdollisuuden tavata nuoria ja oppia sosiaalisen median käyttöä.

Uusia ajatuksia, ideoita ja kontakteja

Liekeissä 2016 – inspiroivia tarinoita nuorille

Liekeissä ’16 nuorisotapahtuma ja yritysseminaari on luotu mahdollistamaan nuorten opiskelijoiden kohtaaminen kiinnostavien ikäistensä tai hiukan vanhempien yrittäjien kanssa. Lisäksi tapahtuma tarjoaa mainion tilaisuuden tavata nuorista kohderyhmänä ja tulevaisuuden työvoimana kiinnostuneita yrityksiä.

Suomi tarvitsee tulevaisuudessa lisää yrittäjiä ja uusia menestystarinoita. Kiinnostavat esimerkit, joissa nuoret yrittäjät kertovat itse, miten omasta intohimosta ja kiinnostuksen kohteista voi luoda itselleen ammattin, toimivat innoittajana myös tulevaisuuden yrittäjille ja työntekijöille.

Pirkanmaalaisille toisen asteen opiskelijoille maksuton Liekeissä 2016 -tapahtuma tarjoaa nuorille yrittäjyyskasvatusta, inspiraatiota ja kosketusta yritysmaailmaan. Aamupäivän yrittäjyystarinoiden jälkeen nuoret pääsevät kuulemaan jo hiukan pidemmälle intohimonsa jalostamisessa päässeitä key note -puhujia, Madventuresin Riku Rantalaa ja Tuomas Milonoffia. Tarina on taatusti värikäs ja inspiroiva.

Iltapäivän aikana nuoret pääsevät yhteisiin some-aiheisiin workshoppeihin (2 kpl) yritysvieraiden kanssa. Workshopeissa opitaan asiantuntijan opastuksella miten yritykset käyttävät sosiaalista mediaa hyväkseen. Lisäksi yritysvieraiden kanssa keskustelu antaa nuorille kosketuksen todelliseen työelämään. Aktiivinen opiskelija saattaa myös tutustua tapahtumassa tulevan kesätyöpaikkansa edustajaan.

Tapahtuman tarkoitus on avata nuorten silmiä uusille mahdollisuuksille ja samalla lähentää heitä työelämän kanssa. Opiskelijoiden osuus alkaa klo 9:00 ja päättyy klo 14:30.

Liekeissä 2016 -tapahtuma tarjoaa lounaan toisen asteen opiskelijoille.