Mielettömiä työpajoja ja tekemällä oppimista <3

Liekeissä 2018 -tapahtuma täytetään jälleen mielettömillä työpajoilla, joissa on innostavia tarinoita ja ennen kaikkea nuoret pääsevät itse tekemällä oppimaan. HUOM! Työpajoihin ilmoittaudutaan klo 9.00 alkaen TAMKin Teiskontien puoleisessa aulassa ilmoittautumisen yhteydessä sähköisesti. Yksittäisissä työpajoissa on paikkoja rajoitettu määrä, mutta kaikille on kuitenkin paikka työpajaan.  

Vas. Rosanna Kulju & Janna-Juulia Vuorela, Y-Kampus ja Mikko Sjögren

Rosanna Kulju / RK Promotions (Janna-Juulia on estynyt): Some, julkisuus ja edustus. Millaista työtä se on ja mitä se vaatii? Rosanna kertoo omakohtaisista kokemuksistaan.

Y-kampus: Y-kampuksella on mahdollista harjoitella työelämätaitoja kymmenien eri toteutuksien parissa ja yhdessä eri alojen opiskelijoiden kanssa. Mitä osaamista tulevaisuudessa tarvitaan? Millaista on opiskella ammattikorkeakoulussa?

Mikko Sjögren / Varapuu: Vaurastuminen, talous ja yrittäjyys - Miten omaa taloutta hallitaan, miten aloittaa sijoittaminen ja kenelle yrittäjyys sopii? Mikko on sijoittamisen ja rahataitojen valmentaja, joka on ollut kehittämässä Money Flow Challenge-rahataitopeliä sekä kouluttanut satoja yritysammattilaisia.

Vas. Iiris Suomela, Markus Koskinen, Antti Pitkänen ja Harri Suominen

Iiris Suomela / Vihreiden nuorten puheenjohtaja: Vaikuttava viestintä - Kuinka saada oma ääni kuuluville itselle merkityksellisten asioiden puolesta tai yhteiskunnallisesti?

Markus Koskinen / ASUA Remontit: Epätavalliset yhdistelmät ja brändinäkyvyys somessa - Kuinka tehdä kiinnostavaa somemarkkinointia perinteisestä alasta? Markuksen oma brändi on selkeästi näkyvilla muhkean parran ja Sons Of ASUA-asusteissa, ehkäpä Markus valottaa myös näitä elementtejä työpajassa.

Antti Pitkänen / Futurice: Kuinka tunnistaa omat vahvuutensa ja tehdä elääkseen sitä mitä haluaa? Moniosaaja Antti kertoo omaa tarinaansa ja tuo esiin hyviä vinkkejä tulevaisuuden suunnitteluun.

Harri Suominen / Asia Exchange: Lähe vaihtoon - Maalina maailma! Ulkomailla opiskelu voi olla elämäsi hienoin ja opettavaisin kokemus. Se kasvattaa henkistä pituuttasi ja hartioidesi leveyttä. Vaihto, välivuosi tai kokonaisen tutkinnon suorittaminen ulkomailla ovat kaikki ulottuvillasi. Hyvällä tavoiteasetannalla saat vaihdosta paitsi superhauskoja kokemuksia, myös elämää mullistavan kokemuksen. Tule aivomyrskyämään mitä merkitystä kansainvälistymisellä ja omien maalien asettamisella on! Harri Suominen – vaihtokärpäsen puraisema tamperelainen toimitusjohtaja, joka Kiinan vaihdossa syntyneen idean myötä on auttanut 6000 nuorta maailmalle.

Liekeissä -tapahtuman osallistujien kesken arvotaan opiskelijavaihto 50% alennuksella Asia Exchangen kohteessa Aasiassa.