Puhujat 2018

VUODEN 2018 PUHUJAT

Yrittäjä, kirjailija ja juontaja RONJA SALMI

Speakersforumin Vuoden Juontaja 2017 Ronja Salmi on Liekeissä -tapahtuman toinen vahvistettu puhuja. Ronja on yrittäjä, kirjailija ja juontaja, joka on nimitetty Helsingin kirjamessujen ohjelmajohtajaksi ja luotsaa keväällä 2018 YLE:n sarjaa "Mitä mietit Ronja Salmi?" Juontajauransa lisäksi hän on käsikirjoittanut ja toimittanut useita nuorten tv-ohjelmia, kirjoittanut viisi kirjaa ja kirjoittaa Helsingin Sanomien Nyt-liitteeseen kolumneja.

Mobiilipelien kehittäjä PETER VESTERBACKA

Liekeissä 2018 -tapahtuman ensimmäinen julkaistu pääpuhuja on mobiilipelien kehittäjä ja sarjayrittäjä Peter "Mighty Eagle" Vesterbacka. Peter on inspiroivien opetuspelien ohjelmistotalon Lightneerin yksi perustajista, sekä start-up tapahtuman Slushin ja MobileMondayn perustaja. Times lehti on valinnut Vesterbackan maailman sadan vaikutusvaltaisimman ihmisen listalleen vuonna 2011.

 

Kansainvälisesti palkittu mainosvalokuvaaja, sarjayrittäjä ja seikkailija JERE HIETALA

Hietala on kansainvälisesti palkittu mainosvalokuvaaja, sarjayrittäjä ja seikkailija. Hänen kameransa edessä on ollut lukuisia maailmantähtiä, kuten: 50 Cent, Conan O’Brien, Kimi Räikkönen, NHL ja NBA-tähtipelaajat, sekä monet valtion päämiehet.
Kuvauksen lisäksi, hän on toimitusjohtaja/suuromistaja Tailorframe Oy:ssä, jonka hän luotsasi ensimmäisenä operatiivisena vuotena lähes neljännesmiljoonan liikevaihtoa tekeväksi yritykseksi ja innovaatiokilpailu Think Ink:in kolmanneksi.

Hietala inspiroi oman elämänsä esimerkein taistelemaan onnistumisen, tavoitteiden saavuttamisen ja itsensä löytämisen puolesta.