Yrittäjä, kirjailija ja juontaja Ronja Salmi valaisee Liekeissä -lavan 5.10.

Ronja Salmi on yrittäjä, kirjailija ja juontaja. Salmi on nimitetty Helsingin kirjamessujen ohjelmajohtajaksi ja hänen luotsaamansa sarja "Mitä mietit Ronja Salmi?" alkoi YLE:llä maaliskuussa 2018.

Ronja Salmi on karismaattinen esiintyjä ja hänellä on oivallinen tilannetaju, joka ei petä paineenkaan alla. Nämä ominaisuudet tekevät Salmesta sujuvan ja pidetyn suurten tapahtumien sekä suorien lähetysten juontajan. Nopeasti leikkaavan päänsä ansiosta hän myös kysytty paneelikeskustelujen ja haastatteluiden vetäjä.

Juontajauransa lisäksi Salmi on käsikirjoittanut ja toimittanut lukuisia nuorten tv-ohjelmia. Hän on vuoden 2016 Kirjan ja ruusun päivän kirjailija ja kirjoittanut viisi kirjaa nuorille ja aikuisille. Salmi on myös Helsingin Sanomien Nyt-liitteen pidetty kolumnisti.

Salmen Ryöväri Oy on erikoistunut sosiaalisen median sisällöntuotantoon. Nuoruuden asiantuntijaksikin tituleerattu Salmi havaitsee nettimaailman trendit jo kaukaa ja tarjoilee pyydettäessä kattavan esityksen siitä mitä somessa juuri nyt tapahtuu. Nuorena yrittäjänä Salmi puhuu myös mielellään rohkeudesta ja luovuudesta.

Ronja Salmi valittiin Vuoden Juontajaksi 2017.

Lähde: https://www.speakersforum.fi/ronja.salmi