TAMPERE

Mielenkiintoisia puhujia / jännittäviä puheenvuoroja
Tule kuuntelemaan

http://liekeissa.fi/wp-content/uploads/2016/03/Madventures4-160x160.jpg
Madventures- ja Docventures-tähdet

Riku ja Tunna

Suositun Madventures-dokumenttisarjan rämäpäiset maailmanmatkaajat Riku Rantala ja Tuomas ”Tunna” Milonoff aloittivat tv-uransa rahoittaakseen maailmanympärysmatkansa.

Riku Rantala ja Tuomas Milonoff

Suositun Madventures-dokumenttisarjan rämäpäiset maailmanmatkaajat Riku Rantala ja Tuomas ”Tunna” Milonoff aloittivat tv-uransa rahoittaakseen maailmanympärysmatkansa. Vuonna 2001 perustettu Gimmeyawallet tuotantoyhtiö työllistää nykyisin 10 henkeä ja se tuottaa Madventuresin ohella myös Venla-palkittuja Docventures ja Sound Tracker sarjoja.

Kaksikon tuotantoon kuuluu satoja jaksoja televisio- ja radio-ohjelmia, lyhytelokuva, lukuisia tietokirjoja, kolumneja, kampanjoita, tapahtumia sekä luentosarjoja. Tuoreimpana palkintona alan suurin tunnustus eli Suomen Kuvalehden journalistipalkinto 2015.

Tämä päräyttävä kaksikko on täydellinen esimerkki intohimon seuraamisesta ja sen muuttamisesta luovaksi bisnekseksi.
Tutustu

Sosiaalisessa mediassa

Madventures

http://liekeissa.fi/wp-content/uploads/2016/04/Perttola_317_317-160x160.jpg
Zaibatsu Interactive

Jussi Perttola

”Kun opintojen jälkeen tuli aika valita konttorityön ja oman pelistudion perustamisen välillä, ei kauaa tarvinnut arpoa…”

”Mä olen pikkupojasta asti ollut innokas pelaaja ja kiinnostunut pelien tekemisestä. Kun opintojen jälkeen tuli aika valita konttorityön ja oman pelistudion perustamisen välillä, ei kauaa tarvinnut arpoa. Nyt mä toimin Keski-Suomen suurimman pelistudion toimitusjohtajana. Mä uskalsin seurata mun lapsuuden unelmaa, mutta ilman loputonta sisua ja palavaa intohimoa en todellakaan olisi tässä.”

Jussi Perttola / CEO & Co-Founder
Zaibatsu Interactive Oy
Tutustu

Sosiaalisessa mediassa

Zaibatsu Interactive

http://liekeissa.fi/wp-content/uploads/2016/05/Vellu_350_350-160x160.jpg
Trikkaaja

Vellu Saarela

Veli-Matti ”Vellu” Saarela on yrittäjä, joka on tehnyt trikkauksesta itselleen ammatin. Vellu on yksi harvoja ammattilaistrikkaajia Euroopassa, lajin uranuurtaja ja esiintynyt sadoissa tilaisuuksissa ympäri maailman.

Veli-Matti ”Vellu” Saarela on nuori yrittäjä, joka on järjestänyt harrastuksestaan itselleen ammatin. Tie yhdeksi ainoista ammattilaistrikkaajista Euroopassa konkretisoitui unelmasta todellisuudeksi vuosien mittaan. Trikkaus on yhdistelmä taistelulajeja, akrobatiaa ja breakdancea ja Vellu on esiintynyt yli 300:ssa esityksessä ympäri maailman. Työkokemus yli 20:ssa maassa kattaa isoja esiintymisiä mm. 2015 Baku 1st European Gamesin Closing Ceremonyssa Azerbaijanissa ja Volkswagenin autojen lanseeraustilaisuuksia Saksassa ja Kiinassa.
Tutustu

Sosiaalisessa mediassa

Vellusta.com

http://liekeissa.fi/wp-content/uploads/2016/05/Emmi1-160x160.jpg
Bloggaaja

Emmi Tissari

Blogosfäärin pioneeri, joka teki blogista ammatin ja on sen jälkeen jalostanut ja laajentanut osaamistaan.

Emmi Tissari on 27-vuotias blogosfäärin pioneeri, tullen tunnetuksi 2008 perustamallaan No Fashion Victims -blogilla. Blogiuran kulisseissa Emmi on kuitenkin opiskellut viestintää ja sosiaalitieteitä, kirjoittaen muun muassa blogietiikasta ja -identiteeteistä. Miten blogista tuli ammatti – ja mitä sen jälkeen.
Tutustu

Sosiaalisessa mediassa

Emmin blogi