Tampere-talo

Intohimosta ammatti
Nuoret, sosiaalinen media ja yrittäjyys

9. toukokuuta 2016
Nuorille ja yrityksille

Liekeissä ’16

Liekeissä ’16 tarjoaa pirkanmaalaisille toisen asteen oppilaitosten opiskelijoille innostua inspiroivista yritystarinoista ja toisaalta yrityksille tilaisuuden päästä kurkistamaan nuorten maailmaan puheenvuorojen ja workshoppien kautta.


Ideoita ja inspiraatiota

Nuorille

Liekeissä ’16 -tapahtuma nuorille klo 9:00 – 14:15 tarjoaa samaistuttavia tositarinoita, kuinka intohimosta luodaan ammatti sekä erilaisia esimerkkejä kokeneilta seikkailijoilta ja asiantuntijoilta, millaista yrittäminen voi myös olla modernissa maailmassa.

Kurkistus nuorten maailmaan

Yrityksille

Liekeissä ’16 -seminaari klo 12:00 – 16:00 on yritysten edustajille mahdollisuus kurkistaa nuorten maailmaan. Tapahtuma tarjoaa ideoita, näkemyksiä ja konkreettista oppia modernin yrittäjyyden markkinointikeinoista sekä sosiaalisesta mediasta erityisesti nuorten tavoittamisen kanavana.

Osa-alueet

Liekeissä ’16

Liekeissä ’16 koostuu kolmen tyylisestä sisällöstä, jotka kietoutuvat yhteen monikanavaiseksi kokonaisuudeksi.

01. Puheenvuorot

Innostava key note -kaksikko Riku ja Tunna, inspiroivia tositarinoita nuorilta yrittäjiltä nuorille ja nuoria asiantuntijoita sosiaalisen median parista.


02. Workshopit

Yritysten ja nuorten yhteiset asiantuntijoiden johdolla vedettävät workshopit, joissa nuorten elämä maailma yhdistetään asiantuntijoiden avulla kanavien hyötykäytöksi.


03. Sosiaalinen media

Sosiaalinen media voi olla myös väline moneen asiaan. Valmistaudu ja ota kanavat haltuun jo ennalta. Jos sinulla ei vielä ole tiliä palveluun, josta haluaisit oppia, nyt on sen aika.


Tapahtumasta

UKK

Lue lisää tapahtumasta ja käytännön järjestelyistä tutustumalla Usein Kysyttyihin Kysymyksiin.

  • Kenelle tapahtuma on suunnattu?
  • Kuka saa osallistua tapahtumaan?
  • Miten tapahtumaan ilmoittaudutaan?
  • Pääsenkö mukaan silti, vaikka luokkani ei olisikaan tulossa?
Kenelle tapahtuma on suunnattu?
Liekeissä ’16 -tapahtuma on suunnattu pirkanmaalaisille toisen asteen opiskelijoille sekä yritysasiakkaille, jotka ovat kiinnostuneita sosiaalisesta mediasta, nuorista kohderyhmänä ja modernin maailman markkinointikanavista.
Kuka saa osallistua tapahtumaan?
Kaikilla pirkanmaalaisilla toisen asteen opiskelijoilla ja heidän oppilaitoksillaan on veloitukseton oikeus osallistua Liekeissä ’16 -tapahtumaan. Yritysasiakkaita otetaan mukaan key note-, workshop- ja asiantuntijapuheenvuoro-osioihin rajallinen määrä. Hankithan siis lippusi ajoissa. Kaikki yritysasiakkaat yrityksen kotipaikkakunnasta riippumatta ovat tervetulleita.
Miten tapahtumaan ilmoittaudutaan?
Opiskelijat ilmoitetaan tapahtumaan ryhmittäin opettajan johdolla valikon kohdasta Ilmoittautuminen löytyvän lomakkeen avulla. Ilmoitathan kerralla tarkan määrän, kuinka henkilöä ryhmääsi kuuluu. Ryhmän koko voi olla mitä tahansa 1-50 välillä.
Pääsenkö mukaan silti, vaikka luokkani ei olisikaan tulossa?
Mikäli olet opiskelija eikä luokkasi ole tulossa kokonaisuudessaan mukaan keskustele asiasta ensin opettajasi kanssa ja sovi, miten toimia.
  • Miksi yritykseni kannattaa olla mukana?
  • Millaisia some-workshopit ovat?
  • Voinko osallistua vain osaan tapahtumasta?
  • Haluan muuttaa ilmoittautumistani. Mitä teen?
Miksi yritykseni kannattaa olla mukana?
Suomessa järjestetään hyvin harvoja tapahtumia, joissa yritykset ja nuoret saatetaan yhteen inspiroivan sisällön ja sosiaalisen median ääreen. Ns. diginatiivisukupolvi elää ja kuluttaa maailmaa hyvin eri tavoin kuin edeltävät sukupolvet. Erityisesti jos olet tekemisissä markkinoinnin kanssa millä tahansa tavalla, kannattaa tulla tutustumaan tulevan sukupolven maailmaan.
Millaisia some-workshopit ovat?
Some-workshopeista on pyritty tekemään mahdollisimman konkreettisia ja käytännönläheisiä tilaisuuksia, joissa asiantuntijoiden johdolla perehdytään hands on -periaatteella aiheena olevan kanavan käyttöön, oleellisimpiin ominaisuuksiin ja testaan käytännössä, miten homma toimii keskustellen yhdessä nuorten kanssa käytännön esimerkeistä, esim. miten snäpätään, millaisia kuvia instassa kannattaa julkaista, onks kukaan enää facessa jne.
Voinko osallistua vain osaan tapahtumasta?
Mikäli olet opiskelija toivomme, että noudatat opettajasi ohjeita ja osallistut tapahtumaan kokonaisuudessaan, jotta sinulle varattu paikka saadaan käytettyä hyödyksi eikä meidän tarvitse turhaan jättää jotain toista pois. Yritysasiakkailla on mahdollisuus valita joko pelkät some-workshopit tai koko iltapäivän seminaariosio.
Haluan muuttaa ilmoittautumistani. Mitä teen?
Mikäli ilmoittautumiseesi tulee muutoksia, ole mahdollisimman ajoissa sähköpostitse yhteydessä osoitteeseen info@liekeissa.fi.
Liekeissäkö?

Huomioithan myös nämä asiat

Kun muistat seuraavat asiat, saat Liekeissä ’16 -tapahtumasta eniten irti olitpa opiskelija, asiantuntija itse, yrityskumppani tai ryhmäsi opettaja.

Tee muistiinpanoja

Kuunnellessa syntyy usein paljon ajatuksia, jotka unohtuvat ellet kirjoita niitä ylös. Muistiinpanojen tekeminen tehostaa myös tutkitusti muistamista riippumatta siitä, palaatko muistiinpanojesi pariin myöhemmin.


Ole aktiivinen

Kysymällä ja keskustelemalla sekä tovereidesi että muiden osallistujien kanssa saat kaikkein eniten irti tapahtuman sisällöstä. Ole siis aktiivinen ja kysy, kun sille varattu hetki tulee.


Jaa kokemuksiasi

Kokemukset syntyvät jaettaviksi. Ota kuvia, twiittaa, snäppää ja kerro kokemuksistasi. Toivomme aktiivisuutta sosiaalisessa mediassa ja palkitsemme parhaat poiminnat tapahtuman somesta. Muistathan, että puheenvuorojen nauhoittaminen on kuitenkin kielletty.


Tartu tilaisuuteen

Liekeissä ’16 on sinua varten. Sisältö ja ohjelma on suunniteltu sitä varten, että sinä saisit siitä mahdollisimman paljon irti. Käytä tilaisuus hyödyksesi, koskaan ei voi tietää, mihin uudet ideat vievät.