Kouluttajat

Some-workshopit
Workshopit

Some

13:00 – 14:30
Livestriimaus

Pauliina Mäkelä

Sosiaalisen median, viestinnän, osaamisen hallinnan, robotiikan, tapahtumajärjestämisen, yhteisömanageroinnin, liveraportoinnin ja mediakasvatuksen asiantuntija.

Kinda Oy:n viestintäkouluttajana, sparraajana ja valmentajana toimii sosiaalisen median kiltteyden lähettiläs ja vuonna 2009 “Suomen ensimmäinen Twitter-kuningatar” lempinimen Twitter-käyttäjiltä saanut Pauliina Mäkelä.

Hän on erikoistunut sosiaalisen median, viestinnän, osaamisen hallinnan, robotiikan, tapahtumajärjestämisen, yhteisömanageroinnin, liveraportoinnin ja mediakasvatuksen alueilla. Hän on kouluttanut ja konsultoinut Kinda Oy:n kautta vuodesta 2010 lähtien ympäri Suomen.
Tutustu

Somessa

Ja seuraa


Workshop

Kumppani


http://liekeissa.fi/wp-content/uploads/2016/05/kinda.png

Workshopit

Some

13:00 – 14:30
Twitter ja Linkedin

Marika Siniaalto

Sosiaaliseen mediaan erikoistuneen verkkobisnestoimisto Grapevinen perustaja ja toimistusjohtaja.

Marika Siniaalto on sosiaaliseen mediaan erikoistuneen verkkobisnestoimisto Grapevinen perustaja ja toimistusjohtaja.

Hänellä on vahva kokemus somen hyödyntämisestä sekä markkinoinnissa että henkilöbrändäyksen välineenä. Kouluttajana Marika saa usein palautetta selkeästä esitystyylistä ja käytännönläheisestä otteesta.
Tutustu

Somessa

Ja seuraa


Workshop

Kumppani


http://liekeissa.fi/wp-content/uploads/2016/05/grapevine-media.png

Workshopit

Some

13:00 – 14:30
Facebook ja Youtube

Päivi Salminen

Expressionin toimitusjohtaja ja osakas sekä polerankingin perustaja, joka on myynyt ja tuottanut sosiaalisen median palveluita Suomessa, Baltiassa ja Tansaniassa.

Päivi Salminen on Expressionin toimitusjohtaja ja yksi omistajista. Lisäksi Päivi on mm. Polerankingin perustaja, joka on yksi maailman suosituimmista tankotanssisivustoista.

Päivi on myynyt ja tuottanut sosiaalisen median palveluita niin Suomessa, Baltiassa kuin Tansaniassakin ja toteuttanut lukuisia kansainvälisiä live streamauksia tankotanssikilpailuista ympäri maailman.
Tutustu

Somessa

Ja seuraa


Workshop

Kumppani


http://liekeissa.fi/wp-content/uploads/2016/05/expression-logo.png

Workshopit

Some

13:00 – 14:30
Instagram

Ida-Maria Otonkorpi

Sosiaalinen some manager, joka hallinnoi useita sosiaalisen median tilejä kansainvälisistä suuryritysasiakkaista pieniin paikallisiin kumppaneihin.

Ida-Maria ”Iitu” Otonkorpi on Expressionin some manager, joka hallinnoi Expressionin asiakkaiden sosiaalisen median kanavia ja tilejä ja toimii paitsi julkaisujen koordinoijana, myös sisällöntuottajana.

Iitu on toteuttanut sosiaalisen median kampanjoita ja markkinointia lukuisille pienille ja isoille yrityksille täsmäkampanjoista aina satoja tuhansia ihmisiä tavoittaviin markkinointitoteutuksiin. Instagramissa Iitu hallinnoi mm. @thisisfinland -tiliä.
Tutustu

Somessa

Ja seuraa


Workshop

Kumppani


http://liekeissa.fi/wp-content/uploads/2016/05/expression-logo.png

Tapahtuman juontaja

Sanna Wänskä

Energinen radioääni