Tampere-talo Liekeissä

Tue nuorison yrittäjyyskasvatusta
ja löydä lisäarvoa yrityksellesi

9. toukokuuta

Mistä on kyse?

Liekeissä 2016 kokoaa Tampere-taloon tuhat toisen asteen opiskelijaa kuulemaan mielenkiintoisia tarinoita yrittäjyydestä.
Samalla se antaa yrityksille mahdollisuuden tavata nuoria ja oppia sosiaalisen median käyttöä.

Miksi meidän kannattaisi osallistua?

Liekeissä 2016 – Hyödyt yrityksille


Liekeissä 2016 -tapahtuman pääpuhujina toimivat Madventuresista tutut Riku Rantala ja Tuomas Milonoff, joiden tarina ei jätä ketään kylmäksi. Esitys on inspiroiva tarina siitä, miten intohimosta voi tehdä ammatin. Tarinassa on paljon sovellettavaa myös yritystoimintaan.

Tapahtuma tarjoaa yrityksille mahdollisuuden oppia nykypäivän nuorten sosiaalisen median käyttöä yhteisissä workshopeissa, joita alan asiantuntijat ohjaavat. Vetäjien opastuksella opit konkreettisesti käyttämään sosiaalisen median mahdollisuuksia hyväksesi sekä kuulet miten voit välttää pahimmat sudenkuopat. Nuorten kanssa yhdessä keskustelemalla saat tietoa heidän aktiivisuudessaan eri some-kanavissa ja saat hyviä markkinointivinkkejä tulevilta aikuisilta kuluttajilta. Vain muutamassa vuodessa nuorison somen käyttö on muuttunut selvästi ja yrityksille on ehdottoman kannattavaa säilyttää ymmärrys jo nyt tärkeiden markkinointikanavien luonteesta.

Luonnollisesti yritykset tukevat hyvää asiaa osallistuessaan Liekeissä 2016 -tapahtumaan, sillä nuorison yrittäjämyönteisyys on erittäin tärkeää tulevaisuuden Suomelle. Ei kannata unohtaa mahdollisuutta tutustua tilaisuudessa fiksuihin ja aktiivisiin nuoriin ja ymmärtää nuoria paremmin myös markkinoinnin kohderyhmänä.


Mitä se maksaa?

Liekeissä 2016 – Lippujen hinnat


Liekeissä 2016 -tapahtumalla on hyviä yhteistyökumppaneita, minkä vuoksi myös lippujen hinnat on ollut mahdollista pitää hyvin kohtuullisella tasolla.

Tarkista saatavilla olevat lippuvaihtoehdot Yritysliput-sivulta.