Tutustu

Yritys-Suomi – ei vain isojen asialla!

http://liekeissa.fi/wp-content/uploads/2016/05/Yrityssuomi_neliocrop-320x316.jpg

Yritys-Suomi – ei vain isojen asialla!


Voisiko yrittäjyys olla mahdollisuus tehdä intohimostasi ammatti?

Etkö oikein osaa vastata kysymykseen tai kuulostaako asia vieraalta? Mitä jos sinulla voisikin olla hyvät lähtökohdat, mutta et vain ole miettinyt asiaa? Yritys-Suomi tarjoaa tukea pohdintoihin sekä asiantuntijapalveluita, mikäli yritysideasi konkretisoituu yrittäjyyteen asti. Yritys-Suomi tarkoittaakin kaikkia julkisia yrityspalveluita – yhdessä paikassa!

Yleisesti kaikkiin yrityksen perustamiseen liittyviin asioihin saat lisätietoa Yritys-Suomesta. Yritys-Suomen asiantuntijoilta voit kysyä neuvoja ja näkemystä niin chatissa, Facebookissa kuin puhelimitsekin tai voit myös katsoa lähimmän toimipisteesi henkilökohtaista asiointia varten.

Kannattaa muistaa, että ammatin luominen omasta intohimosta saattaa olla paljon helpompaa, kuin olisit kuvitellutkaan. Yrittäjyyteen ryhtyville löytyykin esimerkiksi koulutusta sekä neuvontaa jo alkaneeseen yritystoimintaan. Yrittäjyyteen liittyviä asioita kannattaa pohtia jo kouluaikoina, esimerkiksi oppilaitoksissa voi olla valittavissa yrittäjyyteen liittyviä opintoja.

Lue lisää